Mennyit foglalkozol egy nap a kutyáddal?
Igazából nem teljesen bent tartott kutyákra lennék kíváncsi, hanem ilyen kinti-bentire! :)
Hétvégén kaptam egy kiskutyát (3 hónapos), mivel hideg van kint, a garázsban tartom, ha itthon vagyok fel is hozom a házba.
Reggel mielőtt elmegyek 1 órát foglalkozok vele, megetetem, játszunk, kiviszem az udvarra futkározni. Nap közben mamám is kiviszi néhányszor.
Amikor hazaérek du. 4-5 körül, akkor szintén kiviszem 1 órára az udvarra mozogni. Majd felhozom a házba kb. 3 órára. Utána viszem le a garázsba aludni.
Viszont akárhányszor leviszem mindig nagyon sír... Akkor úgy sajnálom...
Kevés lenne neki ennyi? De hát többet nem tudok vele foglalkozni sajnos. Vagy ez természetes, hogy hiányol egy darabig, majd megnyugszik?
120 cm körül van a tó. Az a baj, hogy lehetetlen úgy körbekeríteni ott.:S De reménykedem, hogy megtanulja előbb-utóbb, hogy nem szabad oda menni. Mindig rászólok, hogy nem szabad.
Nyáron kíváncsi vagyok mi lesz... Mivel szereti a vizet ez a fajta kutyus... Vicces lesz, ha beleugrik és megkergeti a teknőseimet. :D
hú nekem is goldim van, vízmániákusok, és jó úszók, nem lesz baja nyugi
enyém is kölyökként belemászott alegnagyobb pocsolákba, mind majd ellepte, de semmi baja nem lett, sőt élvezte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!