Mit tegyek ha a kutyám lázas?
nagyon valószínű hogy az mert remeg bújik a takaró alá, forró a "tarkója" és a füle. aktívnak kevésbé aktívabb de nem csak fekszik.
este tudjuk vinni állatorvoshoz de addig mit tegyek amivel jobban lehet ?
kapott egy fél Algopyrint jobban lett egy félóra éreztem is jobb lejjebb ment a hőfoka de utána megint forró a kutya :(
segítsetek :(
Ne tömd a kutyát embereknek való gyógyszerrel anélkül, hogy az állatorvos utasított volna. Lázát kellene megmérni, nem, gyógyszerrel tömni. Lehet, hogy babéziás, vagy Lyme-kóros.
Megmérted a lázát egyáltalán?
Hidegvizes törülközővel esetleg törölgetheted, de igazából az OKOT kell megszüntetni, mert a láz valaminek a tünete.
Lehet fertőzés, mérgezés, akármi.
Én kutyám, amikor belázasodott, remegett, mint a kocsonya. Kiderült, hogy letört az egyik fogából egy darab és az okozott gyulladást és lázat.
Vizsgáld meg a kutyust, nincs-e sérülése, nem-e fájlalja a fülét, száját, mancsát. Csak mert az enyémnél is én vettem észre, hogy duzzadt az álla, a dokinak fel se tűnt.
nem volt orvos ..:s de lázat mértem nincs neki (37,5) de nem remeg már boldog mert ugrál és és csóválja a farkát de nyüszög egész nap éjszaka is ..:s mi lehet ?
kaparja az ágyat helyett akarta csinálni..de nem lett vemhes mert tüzelt csak pórázon lett levíve..
lehet állvemhesség tünete? :o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!