Egy kutya helyettesítheti a barátokat?
Nem, de érzelmileg nagyon jót tesz, főleg akinek labilis a lelkiállapota. Van kiről gondoskodni, felelősségtudat is hozzá tartozik. Nem érzed magad egyedül, és ideális esetben vagy egy olyan tevékenység (séta, vagy csak a tanítás stb) ami totál kikapcsol és a stressz szint lecsökken. A kutyával sok emberrel kapcsolatba kerülsz, séta alatt például, így enyhe túlzással társasági élet.
De az embereket sosem helyettesíti. :)
Sose volt még kutyád, mi? :)
Szerintem nem helyettesítheti. Viszont segíthet barátokat találni. Növeli az önbizalmat és ezáltal nyitottabb leszel.
Könnyebb úgy szóba állni egy idegennel, ha kutyája van. (hamar lesz közös téma)
Ha minden feltétel adott, ami a kutyatartáshoz kell, vágj bele bátran.
kényes kérdés, mivel: mióta kutyám van, vesztettel el barátot, és találtam is barátot.
kinek mit jelent a barát, és a barátnak mit jelentek én.
sajnos általában a barátság szakító próbája, akár ( mivel felelős vagy érte, és több időt kell a kutyádra szánni ) egy kutyán is múlik.
de az igazi barát, az mindig megmarad.
A "barát" átver, becsap, hazudik, hatba támad stb...
A kutya az orokke huseges..ha sirsz oda megy es addig nyalogatja a fejed mig abba nem hagyod oda bujik..megerzik ha szomoru vagy vagy ha faj valamid...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!