Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy kutya helyettesítheti a...

Egy kutya helyettesítheti a barátokat?

Figyelt kérdés
Ami azt illeti sok,úgymond barátom van,de mégis mindig egyedül érzem magam,igaz barátaim még sose voltak.Egy kutya helyettesíthet egy igaz barátot?

2014. szept. 19. 18:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem, de érzelmileg nagyon jót tesz, főleg akinek labilis a lelkiállapota. Van kiről gondoskodni, felelősségtudat is hozzá tartozik. Nem érzed magad egyedül, és ideális esetben vagy egy olyan tevékenység (séta, vagy csak a tanítás stb) ami totál kikapcsol és a stressz szint lecsökken. A kutyával sok emberrel kapcsolatba kerülsz, séta alatt például, így enyhe túlzással társasági élet.

De az embereket sosem helyettesíti. :)

2014. szept. 19. 20:06
 12/20 anonim ***** válasza:

Sose volt még kutyád, mi? :)

2014. szept. 19. 20:27
 13/20 A kérdező kommentje:
Nem volt,a szüleim halakon meg egy hörcsögön kívűl nem engedtek semilyen állatot :)
2014. szept. 19. 20:34
 14/20 Hovarju ***** válasza:
100%

Szerintem nem helyettesítheti. Viszont segíthet barátokat találni. Növeli az önbizalmat és ezáltal nyitottabb leszel.

Könnyebb úgy szóba állni egy idegennel, ha kutyája van. (hamar lesz közös téma)

Ha minden feltétel adott, ami a kutyatartáshoz kell, vágj bele bátran.

2014. szept. 19. 20:42
 15/20 anonim válasza:
23%
Teljes mértékben a leges legjobb barátod csakis egy kutya lehet! a mai világba már lassan ottartunk hogy nincs olyan hogy barátság a kuyta az ember legjobb barátja mindig ottvan melleted és mindig szeret joban roszban ezt mind tapasztalatbol mondom!:)
2014. szept. 19. 20:59
 16/20 anonim ***** válasza:
86%

kényes kérdés, mivel: mióta kutyám van, vesztettel el barátot, és találtam is barátot.

kinek mit jelent a barát, és a barátnak mit jelentek én.

sajnos általában a barátság szakító próbája, akár ( mivel felelős vagy érte, és több időt kell a kutyádra szánni ) egy kutyán is múlik.

de az igazi barát, az mindig megmarad.

2014. szept. 19. 21:29
 17/20 A kérdező kommentje:
Nem érdekel,ha elveszítem a mostani "barátaimat",ha cserébe kapok egy hüséges kutyust.
2014. szept. 19. 21:38
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem.De csökkenti a magányt meg a depressziót.Viszont nem egy barát pótló automata,úgyhogy készülj fel rá,mivel jár egy kutya,mert fordítva is elsülhet a dolog és az álomból rémálom lesz.
2014. szept. 19. 21:40
 19/20 anonim válasza:
100%
Nem helyettesít a kutya senkit, semmit. Vele nem tudsz elmenni pl sehova csak setalni, jatszani. De jó érzés tőlt el ha van. Pl én nem szeretem a kistestű kutyákat, de megajándékoztak egy Westyvel. Hát ez imádni való. :D Ahogy kikönyörgi a kaját a szádból, ahogy játszik, energikus, követ mindenhová, amikor feljövök az ágyra akkor úgy nem tud elaludni hogy hozzám ne bújna vagy az orrával túrja a karomat hogy rakjam ki mert rá szeretne feküdni, na meg valahová lefekszik 10 centire a fejemtől és folyamatosan nézi a szemem. :D Imádom. Szóval barát helyettesítőnek rossz, de az biztos ha rosszúl, egyedül érzed magad akkor felvidít. Egy kutya mindig kell az ember mellé és fordítva is. :)
2014. szept. 20. 14:09
 20/20 anonim válasza:

A "barát" átver, becsap, hazudik, hatba támad stb...

A kutya az orokke huseges..ha sirsz oda megy es addig nyalogatja a fejed mig abba nem hagyod oda bujik..megerzik ha szomoru vagy vagy ha faj valamid...

2016. jan. 30. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!