Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ugye ez nem fura, mert nekem...

Ugye ez nem fura, mert nekem igy természetes?

Figyelt kérdés
Van egy labradorom 7 honapos vettem rá anyagbol egy szájkosarat. séták alatt viseli. és holnap is rátenném és kivinném a lovasnapra ami lesz. Nem baj hogy egy ilyen nyugodt vérmésékleü kutyára vettem és használok ilyet igaz?
2014. szept. 19. 11:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Az én kutyámnak is ilyen van, csak épp nagyobb egy mérettel, így lihegni is tud. Mi voltunk már olyan lovas napon, ahol kötelező volt a szájkosár.
2014. szept. 19. 11:47
 12/16 anonim ***** válasza:
Oké ha kötelező, vagy veszélyes a kutya. De az még mindig érdekelne, hogy egy 7 hónapos kölyök labradorra sima séta közben mi az istennek kell szájkosár?
2014. szept. 19. 11:59
 13/16 A kérdező kommentje:
mert ha nme lenne akkor meg tudod az lenne a gond
2014. szept. 19. 12:04
 14/16 anonim ***** válasza:
79%

Miért lenne már gond? Nem értem. Vannak olyan emberek (nem kutyások), akik legszívesebben szájkosarat látnának az összes kutyán és követelik, hogy hol van, az ilyeneket szépen felvilágosítja az ember, hogy szájkosár csak tömegközlekedésben illetve veszélyesnek nyilvánított egyedre kötelező. A te kutyád fajtáját tekintve sem tartozik a potenciálisan veszélyesek közé, egyetértek azzal, hogy sétán a szájkosár feleslegesen kínzás.

Most ne mondd már, hogy vadidegen emberek véleménye, akik nem is kutyaszeretők, jobban érdekel, mint a kutyád komfortja?

2014. szept. 19. 12:15
 15/16 anonim ***** válasza:
Vigyed,az soha nem gond,pl.buszra vonatra kötelező így vinni a kutyát,de amúgy ha nem az a célod,hogy szokja minden körülmények között,felesleges.Tudjon benne lihegni,ahogyan írták,különben nem tudja magát megfelelően hűteni.Ahol ló van,ott kutya is,úgy hogy a paciknak nem lesz szokatlan jelenség.Viszont ilyen rendezvényen soha nem szabad pórázról elengedni a kutyát és legyen ott nálad az oltási könyve is.
2014. szept. 19. 22:10
 16/16 anonim válasza:
Szerintem nem kell rá szájkosár, De tudnod kell parancsolni a kutyádnak, mert ha ez nem megy akkor akutyának lehet hogy elmegy az esze a lovaktól. De ez a kutya jellemétől függ
2014. szept. 24. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!