Szerintetek ez nagyon sok?
2 kutyám összes holmija:
- 12 póráz
-2 flexi póráz
-3 nyakörv
-4 hám
-1 szájkosár
-2 labda
-3 fésű
-2 fekhely (90*80)
-2 tálka + egy önitató
mihez képest sok vagy kevés?
nem tökmindegy?
A 12 póráz nagyon sok szerintem. Magamból kiindulva, nekem elég lenne kutyánként egy rendes, meg esetleg fexi, így 4 :D
Fésűvel is megelégednék kutyánként eggyel, és lehet hogy inkább szájkosarat vennék még egyet. :)
Nem sok egyáltalán. :) Legalábbis a miénkhez képest, én mániákus vásárló vagyok. :D És 1 kutyám van, most csak azért írom, le hogy nekünk körülbelül mik vannak (pontosan nem is tudom, mert soha nem számoltam meg, hogy őszinte legyek), hogy ne legyen kételyeid se neked se apukádnak. :) Lehet hogy kicsit soknak tűnik, de hát Ő az életem. :)
Csak pórázból van kevesebb, mint nektek, de abból jóval 3 db-unk van, de 2 Flexink van nekünk is. Szerintem a 12-ből nyugodtan adhattok valamennyit egy menhelynek, ennyit tuti nem használtok gyakran. :)
3 fekhely (1 szobakennel, 1 benti plüss és egy jól szigetelt kutyaház)
Van vagy 35-45 játék (labda, dummy, plüss, sípolós, rágó, fogtiszító, interaktív, vízben úszó stb), de használjuk is mindet és mindig veszek újat, mániám, rengeteget játszunk, bár nem teszi tönkre őket, szerencsére, ezért gyűlik. :D
1 hám, 3 nyakörv, 2 fésű, 5 tál (2 etető, 1 itató, 2 utazáshoz), több féle sampon, kozmetika cuccok (törlőkendő, körömvágó, tappancskrém, parfüm, fogkefe, fogkrém, szájspray, fültisztító spray stb.), 3 biléta (1 taglife, egy sima, egy villogó), 1 klikker
1 jutalomfalattartó edény, és 1 10 L-es táptartó.
6 db kutyapléd (bár ebből csak 2 van annak tervezve a többi "emberi pléd" amit Ő használ.)
1 törölköző (ezt igazán keveslem is! :D)
1 csúszásgátló az edények alá
És most több nemjut az eszembe, de lehet, hogy van még más is. :P Szerintem nem sok dolgod van, és teljesen korrekt, én a helyedben játékból vennék még többet, bár ha nem játékosak a kutyáid akkor felesleges. :)
Huhh, akkor en: 5 nyakorv, 5 poraz, 1 flexi, 1 db 10 meteres poraz gyakorlashoz, 2 kutyaruha ( ebbol egyik vizallo, masik bundas telre), 1 szobakennel ( ezt mar nem hasznaljuk), 1 kutya fekhely, 5 talka (2 db osszecsukhato turazashoz), 3 fesu, 2 torolkozo-mindez egy kulon fiokos szekrenyben, ami csak kutyacuccal van tele,es egy halom pluss, 1 labda,2 frizbi.
Nalunk a kutya csaladtag, termeszetes, hogy vannak cuccai.
Csak azert vagyok gaz, mert mindez egy masfeleves kutyae. Mi lesz meg az elete vegeig:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!