Szerintetek jol lehet ismerkedni/barátkozni kutyával?
Mert az ismerőseim közül volt aki azt mondta, hogy o igy ismerte meg nehány nagyon jo barátját
Vagy fiúk ti szívesen ismerkednetek úgy egy lánnyal, hogy mind2-töknek van egy kutyus?
Ha van akkor legyszi tapasztalatokat is :)
Ez részben igazzá válhat. Mert két embernél a kutya szeretet azonnal egy közös pont.
És rögtön van miről beszélgetni is.
Hát attól függ milyen kutyád van :D
Idegbajos mindenkit betámadós kutyával csak azután, hogy megnevelted. :)
Egyébként igen, lehet, bár nekem eddig semmi komolyabb ismeretség nem alakult ki, de nagyon jó vadidegenekkel beszédbe elegyedni :) Mivel nekem egy közepes termetű izompacsirta fekete kutyám van, az ilyen túlérzékeny hisztis emberek is elkerülnek (mert féltik a kiskutyájukat csak mert az enyém fekete meg nem túl kedves a tekintete.....).
Én lány vagyok amúgy és egyik alkalommal elkapott a zuhogó eső minket séta közben és rám akaszkodott egy külföldi srác, hogy milyen cuki a kutyám, meg hogy hol az xy hotel mondjam már meg neki és miért nem engedem hogy följöjjön a lakásomra megszárítkozni XD Mondtam neki, hogy nem-nem, ott van szépen a pályaudvar 20 méterre majd szépen bemegy és ott megszárítkozik XD
Ja de jó ha tudod, hogy sajnos sok hülyét is bevonzanak a kutyák :)
Ismerkedni is könnyen lehet, meg ellenségeket szerezni is :)
Általában ha normális a kutyád, akkor szívesen beszélgetnek veled. Viszont ha problémás, akkor Téged embert is kerülni fognak.
Másik sarkalatos pont a futtató, vagy környék kutyás szabályzata. Ez egy íratlan szabály. Olyan van benne pl, hogy rá szólhatsz-e másik kutyájára, vagy sem. Összeengedik-e pórázon ismerkedni, vagy sem. Kisebb kutyákat mennyire féltik a nagyobbaktól stb stb.
Ha beilleszkedsz ebben a "rendszerbe" akkor lesznek barátaid, ha nem akkor nem lesznek.
Én pl az egyik futtatóban "teljes jogú" tag vagyok, ott sok azonos korú kutya van, mindenki a harmonikus közös kutyázás híve, neveljük a kutyáinkat, sokat beszélgetünk, tanácsot kérünk és adunk egymásnak.
A másik futiban csak eltűrt személy vagyok, mivel a kutyámmal nincs baj, de nem fogadom el a "szabályzatukat" és pl én rászólok a másik kutyájára ha az dominál. Ott az a a szabály mindenki a saját kutyáját neveli (vagy épp nem neveli).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!