Fiatal osztályban első lettem 5 szuka közül ( 4 Csehországból) és most elterjesztették azt, hogy csaltam meg lefizettem a bírót és senki nem akar szóba állni velem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
5 kutya közül én lettem a HPJ és BOS. Egyedüli magyar, most az egész fajtám társadalma el ítélt, lebeszélnek nyilvánosan egy közösségi oldalon és hazudoznak rólam. Akiket eddig jó barátaimnak tartottam azok most már ellenségeim és senki nem akar szóba állni velem. Attól félek, hogy így a tenyészkanok és leendő kiskutya vásárlók sem fognak szóba állni velem.
Meddig fog ez így menni tovább és mikor marad abba az átkozódás? ( Miskolcon és Komáromban a kiállításon megint ott lesznek ugyan azok csak kevesebben)
2014. szept. 17. 08:11
11/14 anonim válasza:
Kutyások között igazi barátot ne keress :D
12/14 anonim válasza:
Azért ha eldurvul a helyzet, megemlítheted nekik, hogy a nyilvános lejáratás, és rossz hír terjesztés büntetendő. És ha nem hagyják abba, akkor majd a bíróságon megpróbálhatják bizonyítani, ha igazuk van. Ők úgysem tudják, hogy te valóban perelnél-e jó hírnév megsértéséért vagy nem, de talán egy kicsit visszavesznek.
13/14 anonim válasza:
A legjobb,ha el sem olvasod ezeket az oldalakat és nem mész bele ilyen vitákba.Ez nem olyan hű de nagy cím,hogy vér folyjon miatta.Ma te,holnap meg más van a terítéken,ennyi.
14/14 anonim válasza:
Ezek nem olyanok :D
Az alvilág embereit nem érdeklik a perek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!