Hogyan lehet megnevelni, mit csináljak?
Hétfőn ide tévedt hozzánk egy szuka kutyus, állatorvos látta es chip nincs benne, egy éves, keverek.Nekunk van mar egy kutyan es egy macskank is. A két kutya nem jön ki jol, de a "verekedést" mindig a kobor kezdi es most mar a macskát is el kergeti pedig eddig nem tette.Neveliapum minden áron el akarja kergetni, de én meg nem tudnek ugy nyugodtan aludni hogy tudom nincs rendben a kutya..a lenyeg az hogy hogyan tudnám a két kutyát egymáshoz szoktatni es hogy ne bántsa a macskát?Remelem ad egy kis időt hogy meg legyen nevelve es nem kergeti el, egyebkent okos kutya.Tud bizonyos parancsokat es a gyerekeket nem bántja.Az ételt félti, de ez érthető.Engem akkor se bántott ha eves közbe simoggattam, tartottam s tálat.
Szerintetek mit kene tenni?
menhelyre nem fogadják be mert telt ház van.
Sok sok türelemmel és sétálval. Sétáltasd és simogasd őket egyszerre.
Nevelő apádnak meg üzenem: nem elkergetni kell hanem elvinni a menhelyre ha nincs más
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!