Nevelőapukám kimegy külföldre, miatta mit várhatok a kutyámtól?
Szombaton hajnali 2kor indulnak a repülőhöz,mert megy ki Londonba dolgozni, csak Decemberbe jön haza és megy vissza. A kutyám nagyon kötődik hozzá, igaz hogy én vagyok az "alfa", rám hallgat legjobban,de Ő hogy is mondjam.... a játszótársa. persze megvan a tisztelet,de utánam Őt szereti a legjobban. Péntek este elmegyek vele a barátomhoz, hogy ne lássa a cuccolást,mert ígyis beleült a bőröndbe hogy itt ne maradjon.
Valami depresszióra vagy valamire számítsak?
légyszi csak normális válaszokat és a "kutya nem gyerek", stílusú válaszokat nem szeretnék. Köszönöm előre is! :)
16/l
Ne éreztessétek vele,hogy nevelő apud elment.
Az jó ötlet volt,hogy a cuccolást ne lássa.Viselkedjetek vele ugyan úgy mint eddig.Ne sajnáljátok,ne mondjátok,hogy "jajjj apuci elment mi lesz" stb.
Bár gondolom ez eszetekbe sem jutott.Csak leírtam.
Fő az,hogy ne változzon meg semmi! Se a séták rendje se semmi.Ne érezzen egy csepp változást sem.
Mondjuk mi kutyánk is kötődik apumhoz,ránk hallgat,apumat is játszó társnak tekinti. Igaz,ő csak 1 hétre ment el.De nem volt semmi.Mi mindent ugyan úgy csinálunk.Bár tény,hogy apum eleve sokat dolgozik keveset van itthon,aztán így a kutyának sem volt gond.Bár mi nem láttuk azt,hogy hiányozna neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!