Vöröshegyi hovawart kennelt ismeri valaki?
Igen én :) Az egyik legjobb barátnőm apukájának a kennele.Csodás kutyáik vannak,egyik sem labilis idegrendszerileg.A tenyésztő ráadásul állatorvos is,tehát a vizsgálatok 100%osak :)
Töltök fel neked pár képet azokról a kutyusokról,akikkel jómagam is találkoztam :)
Az aggilitysnek van gazdija azokat képeket tőle szedtem.Bruti pedig a barna kutyus,aki a kis keverékkel fekszik,de róla is van egy különálló kép :)
Nem tudom mennyire ismered őket, de jellemző, hogy a tenyésztő idős szülei adják el a kölyköket? Legalábbis az utolsó néhány kölyköt.
Volt onnan egy tényleg gyönyörű kutyám, de 6 évesen el kellett altatni. Sclerosis multiplex miatt. Nem tudom érdemes-e neki jeleznem a dolgot. Amikor megvettük őt, még fiatal voltam nagyon. Állítólag jelezték, hogy nem lesz minden rendben ezzel a kölyökkel, de csak a szüleim voltak bent, én kint kutyáztam.
Eléggé ismerem őket.Az idős szülők nem adnak el kutyát,főleg,hogy a szülők itt laknak mint mi a doki kennelje meg jóval messzebb van és nem fog egy halom kölyökkel mászkálni ide :)
Hát ha jelezték,hogy nem lesz vele minden rendben sajnos akkor ti vállaltatok kockázatot.Jelezheted,de erre ő is azt a választ fogja adni,hogy közölték az esetleges problémákat,de Ti megvettétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!