Melyik kutyust válaszam?
Tegnap voltunk kutynézőben s a 3 kölyök közül nem tudtam, hogy melyiket válasszam. Segítenétek?
Geoffrey, ő a legkisebb (mármint méretben és súlyban) neki a legritkább a szőrzete, ő az egyetlen szinte csak fekete: [link]
ttp://kepfeltoltes.hu/view/140915/Geoffrey_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ő Gerry:
És ő Griffin:
(Gerry és Griffin nagyon hasonlítanak, kicsi a különbség)
Gerry és Griffin KICSIT szőrmókobbak. (Tényleg csak kicsit!)
Geoffrey pedig KICSIT életrevalóbb.
Ez abszolút a te döntésed! Én senki véleményét nem kértem ki amikor kiválasztottam a kutyámat a tenyésztőnél. Főleg nem idegenekét. Ha máshogy nem tudod eldönteni dobj fel egy érmét és amelyiknek szurkolsz az lesz a jó választás. :) Azt, hogy mire van szükséged, Te tudod. Energikusra, nyugodtra, vagy csendesre stb. A tenyésztő segít ebben, ha különös igényeid vannak. Mi csak a kinézetüket látjuk, semmi mást. :)
Egyébként milyen fajta kutyusok? Nagyon cuki mind! :3
Igen pont 3 hetesek. ;) Csak a baj az, hogy ezen a hétvégén le kell adni valamelyire a foglalót...
Nekem mindegyikben megfogott valami.
Geoffrey-ben az, hogy ő a legritkább és az, hogy valahogy ő a "különleges" (tudjátok, mint a filmekben. XD)
A másik kettőben meg az, hogy nagyon bundásak. (Ők ketten a legjobban. Még a lányok sem ennyire. A lányokat sajnos nem voltak eladók!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!