Aki nem rakatott chipet a kutyájába, milyen megfontolásból tette?
Ez a csak tápon élés mekkora marhaság...Honnan jön ilyen hülyeség az emberek fejébe?Sok kiállítási kutya prémium tápokat eszik mégsem betegesek,soványak.
Bár én sem vagyok csak táp párti,legyen mellé hús,zöldség,gyümölcs és csont is.
Amúgy ezért: [link]
Nem mondom,hogy belehal a kutya,csak szimplán nem tesz jót nekik a legtöbb maradék,meg kell válogatni mit ehetnek :)
44-es, de kell 6 ho alatt. $ honapos kortol kotelezo, vagy tulajdonosvaltaskor. Tehat akkor 4 ho, ha a tulajnal szuletett, de ha veszel egy 8 hetes kutyat, azt mar csak chipelve lenne szabad eladni!
Felso korhatar szerintem jo, hogy nincs, eleve kutya fajtaktol/merettol fuggoen nagyon eltero lehet az atlageletkor. Raadasul ha egy idos, beteg, estleg vak, suket kutya tunik el, meg nehezebb megtalalni chip nelkul, tul sok ilyen eltunt kutyas posztot lattam a facebookon ahhoz, hogy egyet tudjak veled erteni.
45: igazad van. 6 hó tól kötelező. De előtte is kell.
Viszont ezt a kutya megszökik-et soha nem fogom megèrteni, ès elfogadni. Anyumèknál van 2 kistermetü kutya egyik 10 a másik kb 3 èves nekünk is 2 kutyink van egy 7 èves közepes testü meg egy pici 10hós. Egyik sem szökött mèg el egyszer sem. Viszont èn mindig pórázon viszem a kutyákat. A kicsi mèg bolondos a nagy meg ha macskát lát akkor szevassz. Vissza jön csak fèlek h elütik. Van kutyafuttató meg nagy füves placc ott elengedem. Ìgy nem fog megszökni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!