Nagytestű, átlagos energiaszintű kutya?
Figyelt kérdés
Mondanátok olyan közép-nagytestű fajtákat, amelyeknek nem annyira magas az energiaszintje? Lehetőleg ne egy mézeskalács típus legyen, szoval inkább őrzővédő, személyvédő felé húzok, de ha nem is, legalább ne labrador féléket írjatok!2014. szept. 12. 21:21
11/23 anonim válasza:
komondor, kuvasz, kau. DE hozzájuk azért kell határozottság. nem pörög, őriz, de ha bújós kiscica, mint az én komondorom, akkor se jönnének be hozzá idegenek.
12/23 anonim válasza:
ja bocsi, utolsó vagyok, most olvasom, hogy lakásban tartanád. akkor: cane corso, amstaff, argentin dog, schnauzer, masztiffok.
13/23 anonim válasza:
Leonbergi nem ŐV fajta, kifejezetten gyenge az őrző, házőrző képességük. Persze a gazdát megvédik azért, ha arról van szó.
Én leginkább a bullmasztiffot mondanám ezen körülményekhez.
14/23 anonim válasza:
Rottweiler, ha nem vagy kezdő kutyás.
15/23 A kérdező kommentje:
Volt már 2 őv fajtám.
2014. szept. 14. 19:53
16/23 A kérdező kommentje:
Bullmasztiff ugye nyugisabb, mint a boxer?
2014. szept. 14. 19:54
17/23 anonim válasza:
Bullmasztiffos gazdi vagyok.
Sokkal, a boxer pörög ezerrel.
Bullmasztiffot a lakásban észre sem veszed. Átlagos a mozgásigénye (én egyébként az alom legaktívabb kutyáját hoztam el), de ha hosszabb kirándulásról van szó, azt is bírja simán :)
18/23 A kérdező kommentje:
És a védő ösztöne valóban észrevehető?
2014. szept. 14. 21:51
19/23 anonim válasza:
Persze.
Alapjáraton kedves, barátságos kutya, de nincs kétségem, ha bármi gond lenne, helytállna.
20/23 anonim válasza:
Német juhász. Egyértelmű. Nem túl nagy, egy átlagos kutya, és jó házörző:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!