11/27 anonim válasza:
Bernipásztor :) nagyon cukik és nagyon okosak :D
12/27 anonim válasza:
biztos hogy berni, van a szomszédban egy ugyan ilyen kutya és megkérdeztem, hogy milyen fajta és azt mondták, hogy fajtiszta bernipásztor :)
14/27 anonim válasza:
Nemtom. Berninek túl keskeny a feje, bordernek túl erős a fangja szerintem. Passzolok.
16/27 anonim válasza:
Ez egy fiatal berni. Az enyém is hasonló volt még kölyökként. A füle miatt semmiképp nem lehet border.
17/27 anonim válasza:
Hát ez a kutya se nem border, se nem berni, főleg nem szetter meg nem is tudom miket írtak ide.
Fejre határozottan border collie, viszont ilyen füle nem lehet egy bordernek. Még ausztrál juhász juthatna eszünkbe, de nekik is "erősebb" fejük van.
Sima keverék szerintem.
19/27 anonim válasza:
20/27 anonim válasza:
vagy csak keverék :) (előző vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!