Melyik kutyafaj lehet a nekem valo?
Szóval lepasszoltad azt a kutyát valahova? Egyiket sem ajánlom. Minek kutya, a gyerekeknek?
Egy kutya könnyen tanítható, ha következetes vagy és határozott. Ha ezek nincsenek meg benned, akkor az úgynevezett könnyen tanítható fajtákkal is szenvedni fogsz.
Mopsz, bár neked nem való kutya, ha egyből lepasszolod, amint valami nem stimmel.
Golden retriever is mozgékony szerintem, szóval azt nem javaslom.
Mopszot írtam, de vele is kell foglalkozni, szóval az sem biztos, hogy jó lesz. Szóval, inkább macskát vegyél, azok elvannak egyedül is.
Kutyafaj? Mondjuk a Canis Lupus Familiaris :)
De inkább egy ilyen : [link]
Hol írta a kérdező, hogy túladott a kutyán? Attól még, hogy volt vele dolga, még nem biztos, hogy a sajátja volt és lepasszolta. Az is lehet, hogy már elpusztult. Én is tettem föl már ilyen kérdést, csak goldennel, mivel nekem aktívebb, okosabb kutya kellett, a golden kevés volt, de ettől még nem az én kutyám, hanem anyósoméké, mi a border mellett döntöttünk.
A kérdezőnek egyébként én is goldent ajánlanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!