Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Apu nem akar nagy kiszerelésű...

Apu nem akar nagy kiszerelésű jó minőségű tápot venni. Mivel vegyem rá?

Figyelt kérdés
Apa szerint a Friskies meg a Pedigree meg a az ilyenek jó a kutyának, mert szerinte ugyan az a száraz bogyó van benne. Azt mondja, hogy sokkal egyszerűbb megvenni a boltba, mint hogy megrendeljük, és házhoz jön, mert szerinte ne rendelgessünk, és szerinte ez átverés, mert hogyha olyan jó akkor miért nem lehet boltba megvenni. És úgy gondolja, hogy felesleges megvenni a 'jobb' minőségű tápot, de ugye szerinte nem jobb, pedig megtehetnénk hogy egy jobb tápot vegyünk neki. Britet szeretnénk venni, és 560 ft lenne kilója. Szóval ez egy tök jó ár, nem tudom apának mi a baja ezzel. Szerintetek?
2014. szept. 9. 21:10
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
15 kilósat vennénk 8500-ért:) és ingyenes lenne a kiszállítás is.:)
2014. szept. 10. 17:22
 12/14 KutyaFanatic ***** válasza:

Hogy mivel győzd meg apukádat?:) Ezt neked kellene tudnod. Alapvetően érzelmi és racionális úton is elindulhatsz. Legjobb a kettő együtt, de ne vidd túlzásba.

A legegyszerűbb talán az lenne, ha megegyeznétek valamiben, hogy tegyen egy próbát, cserébe te ezt vagy azt csinálsz. Ha már sokszor mondta, hogy nem, akkor hiába erőlteted, ragaszkodni fog hozzá. Ha viszont te változtatsz valamin, akkor ő is megteheti.. és máris nem azt érzi, hogy engedett, hanem hogy született egy jó megállapodás.

Szerintem nem az a lényeg, hogy meggyőzd, hogy NEKED VAN IGAZAD, hanem hogy rávedd arra, hogy tegyen egy próbát.. aztán már könnyebb lesz előrébb jutni.

2014. szept. 10. 18:22
 13/14 anonim ***** válasza:

üdv a klubban... nálunk ugyanez megy, hogy annyit reklámozzák, nem olyan rossz az (eszem megáll ettől az érveléstől..) Én megmutattam az összetevőket is hogy ugyan nézzék már meg a hús arányát... Még az sem segített. A következő érvelés az volt a részükről hogy ha olyan jó a Brit pl. miért nem lehet kapni midnenhol? Miért "nem lehet kereskedelmi forgalomba hozni"? Szóval.. imádom a családomat, de van amitől kikészülök.

Nekem könnyű a helyzetem, mert én fizetem a kutyakaját, mert dolgozok az egyetem mellett. Így azt veszek neki, amit akarok. De így is nagy harc hogy miért nem másikat veszek. De én még megpróbálnám meggyőzni őket hogy árban ugyanaz kb. De az én családom reménytelen lenne ebből a szempontból.. Próbálj utánajárni, a környéken van-e állatfelszerléses üzlet, ilyen helyeken már jobb tápok is vannak.

2014. szept. 10. 21:06
 14/14 A kérdező kommentje:
Összegyűjtöttem a pénzt és holnap rendelem meg a tápot :) Köszi a válaszokat! <3
2014. szept. 10. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!