Ha ölebet kellene választanod, melyiket választanád?
Yorkie gazdi vagyok!Bátran ajánlom!Bár mindegy Yorkie vagy Westie imádni fogod bármilyen kutyád is legyen!
Annyi talán hogy a Westie kicsit nagyobbra nő mint néhány Yorkie!Egyezik a mozgásigényük,és a szőrük gondozása is hasonló!JA ÉS MINDEGYIK CUKI (összes kutyafajta + nálam a keverék is egy fajta:))
Nem hiába terrierek:)Az enyém ha vitázok valakivel rögtön megvéd:)Elém áll és ugat a vita partneremmel!Tündéri:)
Igaz nem fog nagykutyákkal szemben megvédeni...bár képes neki menni tőle 10-15ször nagyobb kutyáknak is:)
Hogyha keveréket veszel (szerzel) és nem tudod hogy kik a szülei csalódás érhet ha épp nem öleb lesz hanem egy nagyobb testű kutyus!
De úgy látom TE ragaszkodsz a fajtatisztákhoz és erről nem szeretnélek se le se rábeszélni!
Szép Napot:)
Cavalier King Charles spánielt vagy Törpe uszkárt. A yorkit, westiet és egyéb túltenyésztett kutyát ingyen sem fogadnék el.
(a kérdés az volt, hogy milyen öleb kellene, nem milyen kistestű kutya, szóval aki tacsit meg foxit írt az rendesen félreértette a kérdést)
Papillon,ez a legédesebb:)
Bichon havanese
Csivava
És mivel a kérdező azt is írta,hogy "...melyik kistestű kutyus tetszik...",ezért írom a tacskót is.Nekünk is van,amellett,hogy kiváló házőrző,nagyon bújós,hízelgős,ennivaló kutyus:)
Nekem is yorkshire terrierem van.
De ha kutyavásárlás előtt állsz, akkor jól gondold meg, hogy bevállalsz e egy terrier, mert elég makacs fajta. "Kezdésnek" az uszkár jó döntés. Édesek, és simulékony természetűek.
A kínai meztelent is linkelte valaki, szerintem is csodaszép, és kecses fajta, de úgy gondolom, hogy túl kényes fajta. Télen fázik, nyáron leég(het) a bőre.
A maltipoo-ról még nem hallottam, de azok is nagyon aranyosak kép alapján.
Viszont tényleg lehet ám menhelyekben is gondolkozni, ha gondolod szívesen linkelek gazdira váró ölebeket, tüneményesek vannak:)
hát ha választani kellene akk mopszot^^ mindenképp
de igen sztem az angol cocker spánieleket...
meg a nagykutyákat^^^
most beagle keverékem van xD
de volt már kuvaszom és spániel keverékem <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!