Csirke-lazac-gabona mentes táp?
Olyan tápot keresek Yorkshire Terrier-nem, ami csirke-lazac illetve gabona mentes. A csirkétől vakarózott, a lazactól hasmenése volt, a gabona meg amúgy sem jó. :)
Acana, Orijen nekem túl drága, viszont Brit Care, Taste of Wild, Select Gold már megfizethető.
6 hónapos a kutyusom!
Gabonamentes száraztáp még a premium tápok közt sem létezik.
Ezesetben én a barf etetést javasolnám a kutyádnak.
Eukanuba-t már nézegettem, lehet maradok annál. Ma megyek a Fressnapf-ba, remélem találok megfelelőt!
Köszi a segítséget. :)
Acana gyart gabonamentes tapokat, mi azokat hasznaljuk, Wild Praire es tarsai. Nem olyan draga, kicsi kutya keveset eszik belole.
De ha gondolod, kezdj el BARF modszerrel etetni, es akkor tuti nem kerul a szervezetebe allergen.
N&D, ez garantáltan gabona mentes, nagyon jó, kis szemű táp, mi csirkéset használtunk, de lehet hogy van más hússal is. asszem a Farmina gyártja, de nem vagyok biztos benne, mert már nem használom.
az eukanubát már általában nem ajánlják, mert más lett a gyártó.
Na, végül rábeszéltek a Fressnapf-ba a Real Nature tápra.
Elég furcsa, mint az állatkertben a zoo csemege. És a szaga is olyan! :D
Meglátjuk, remélem beválik! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!