Egy 6 hónapos amstaff-nak mit adjak hogy jobban nőjön?
Figyelt kérdés
142 cm 15 kg körűl van kb a korához megfelelő ??2014. szept. 8. 17:21
1/6 anonim válasza:
A 142 cm-t hogy mérted, vagy az milyen paraméter akar lenni?
Mivel a kutyák ragadozók, legjobb a hús lenne neki, emellett kaphat persze tápot (jó minőségű kölyöktáp: pl. Ecopet, Kennel's Favourite) is, esetleg rizst, zöldségeket, ha hajlandó megenni.
2/6 anonim válasza:
142 cm? Jó magas kutya, szerintem tovább már ne növeszd! :DDD
3/6 Firestorm válasza:
Basszus az kemény,ekkora egy ló.aszó kutyát :D
Hol vetted? :D
Amúgy 42 centi nem rossz,mivel 1,5 éves korukig fejlődnek,igaz ivarérettségig nőnek magasságra utána szélesednek,formálódnak.
Miért kell amúgy jobban nőnie?Mi lett ez az új mánia,hogy minél nagyobb,minél keményebbnek tűnjön?
4/6 A kérdező kommentje:
Bocsii elírtam 42 cm
2014. szept. 8. 19:07
5/6 anonim válasza:
Az 5,5 hónaposom 14 kg, a magasságát nem tudom, de szép karcsú, talán a mellkasa elkezdett egy picit szélesedni.
Én meg remélem, hogy ilyen is marad. :)
6/6 anonim válasza:
ha jót akarsz az izületeinek, akkor ne "növeszd"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!