8 éves kutyám 3 nap alatt 2x is sárgát hányt, miért?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez a gyomorsav miatt lehet, és azt is, hogy ez a két hányás még nem olyan nagy gond. De nála kb 2 évente 1x fordul elő, hogy hány, és most kicsit megijedtem.
Mi válthatja ki? Az étkezésén nem változtattam.
2014. szept. 8. 09:33
1/2 anonim válasza:
Ha kinti kutya, akkor lehet ha kiásott valami régi (de finom) ételt, mert a kutyák még a tápot is el szokták ásni. :)
Lehet ha ezért. A füvet eszi-e?
2/2 anonim válasza:
Sok minden lehet az oka. Valami séta közben elkapott fertőzés, esetleg életkörülmények megváltozása/idegesség (mivel iskolakezdés van, ezért kockáztatom meg: hirtelen megnőtt az egyedüllét óráinak száma), de tényleg találhatott is valamit, amiről nem tudod, hogy megette. Ha más problémája emellett nincs, és többször nem hány, nem hiszem, hogy vészes a dolog. A székletét viszont figyeld, ha az sem normális, akkor azt mondanám, hogy az állatorvos tud csak biztosat mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!