Van egy nagyon jó munka kutyám érdemes lenne tőle almot lehozni?
Már itt buktál kicsit. NJ-t elsőre 7-8 évesen fedeztetni nem jó ómen.
Ennek semmi köze a fajtajellegű szólamokhoz.
Kicsit nyugodj már le és vegyél vissza, kedves Kérdező! :)
Elhiszem, hogy csodálatos kutyád van, ugyan úgy, ahogy az én kutyám is csodálatos és minden szerető gazdinak az a saját kutyája. De az alom az már teljesen más tészta. Keress egy számodra szimpatikus tenyésztőt, menj el hozzá és beszélgess vele. Szerintem talán ő el tudja magyarázni, amit itt nekünk nem akarsz megérteni.
Természetesen érdemes volna, mivel nemzetkozi versenyeken elért eredményeit a pedigrén is megjelentetik, kulonosen németjuhaszoknal.
Es ennek van anyagi vonzata is, elvégre a heti minimum 2, de inkabb 3 munka edzés és a jo eronléthez szukséges napi kondicio tarto gyakorlatok elég sok idobe/pénzbe kerulnek, igy természetes hogy ebbol neked vissza jon valami, és persze értékes egy olyan kutya aki birja az ilyen szintu terhelést, foleg mentalisan.
Ha papir nincs, és hetente egyszer orulsz a helyi suliban, akkor mindegy milyen a hatvonala, az nem elég a tenyésztéshez.
Ha újjabb korcsokat akarsz gyártani a te dolgod, csak aztán ne rinyálj ha a nyakadon marad az összes!
Amíg a kutyádnak nincsen munkavizsgája, addig szart se ér a kutyád. Senki elött nem bizonyított.
Ellenben az én kutyámbak IPO 3 vizsgája van, rendőrök is kérték már kicsinek de nem adtam, éles helyzetben is bizonyított.
A tenyésztője szokott fedeztetést kérni, és csak olyan szukára teszi ami JAVÍTJA a hibákat. Ugyanis egyik kutya se tökéletes.
Tehát az én kutyám porig ,, alázná'' a tiédet plegy kiállításon vagy csak egy sima versenyen. A B.V. versenyeken eddig mindenkit elvert.....
Áh :D
Öreg lenne a szuka. De téged nem érdekel az se ha meghal a szuka. Te egy ilyen ember vagy. És ha szül 8 kölyköt? Akkor mi lesz? Tudod hogy egy alom felnevelése mi pénz???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!