Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Német juhászkutyám nagyon jó...

Német juhászkutyám nagyon jó nyomkövető, de én sose tanítottam neki, ez hogy lehet? Tehát honnét tanulhatta? Kis kora óta én nevelem.

Figyelt kérdés
bárkit , bármit megkeres szagalapján , igaz van mikor sokáig tart de végeredmény mindig ugyan az. Kérdésem továbbá érdemes lenne ezt 100% osra fejleszteni neki? Tudnám hasznát venni?
2014. szept. 5. 20:56
 1/9 anonim ***** válasza:

Milyen hasznát akarod?

Gyakorolj vele szorgalmasan.Remek lefárasztás, munka egy nj-nek.

2014. szept. 5. 21:01
 2/9 A kérdező kommentje:
Például ha eltűnne egy ember ő simán megkeresné...
2014. szept. 5. 21:03
 3/9 anonim ***** válasza:
Miért, mi a végeredmény? Honnan tudod, hogy megkeresne egy embert? Keresni az enyém is tud, de az teljesen más.
2014. szept. 5. 21:36
 4/9 A kérdező kommentje:
3 as mert próbáltam? A szomszéd csaj elkoborolt a faluba én nem tudtam merre megy , a kutyámmal megszagoltattam a blúzát , a kutyám hosszú porázra fogtam és a kutyám elkezdte keresni( Csölátásal semmi más nem vonta el a figyelmét) végén megtalálta a közeli parkban volt egy fa mögött bújt. (persze ez meg volt rendezve). De még mindig él a kérdésem honnét tudja ezt hogy szag alapján megkeresünk valakit és hogy tudja ezt ilyen profin kivitelezni ha még nem tanitotam neki csak gyakoroltuk kisebb területeken de ott is már kezdetektől magától tudta mit kell tennie.
2014. szept. 5. 21:49
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Munkavonalas? Csak mert az enyém az és az enyém is jól keres magától. Ja, és soha nem tanítottam neki, sőt a labdát első pillalattól kezdve apportírozza, mindenki kérdezi, hogy tanítottam és én csak annyit mondok, hogy így vettem, persze nem hiszik el. Beléjük van kódolva.
2014. szept. 5. 21:53
 6/9 anonim ***** válasza:
74%
Ilyenek a jó minőségű németjuhászok, akikkel foglalkoznak.
2014. szept. 5. 21:54
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy spani keverékem van. Sosem forszíroztam vele a vadászatot, mégis rendesen kajtat - a vérükben van.

Fejleszteni természetesen érdemes a magad és a kutyád szórakoztatására, esetleg verseny szintre.

2014. szept. 5. 22:00
 8/9 anonim ***** válasza:
89%
2014. szept. 5. 22:06
 9/9 anonim ***** válasza:

Vajon mi nem tetszik a linkben?

Csak úgy, kiváncsiságból.

A kérdezőnek erre a sportra igen jó képessége van a kutyájának.

2014. szept. 5. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!