Cesar Milan energiaszintekről beszélt, hogy van nagyon magas, magas, közép és kisszintü energiaszint, érdekelne, hogy egy németjuhász melyik kategóriába tartozik?
Figyelt kérdés
Nincs kutyám szóval ne mondjatok olyant, hogy jobb lenne nekem kutya nélkül, csak szimplán szeretem tudni a dolgokat még akkor is ha lehet, hogy soha az életbe nem fog kelleni :D2010. jan. 18. 01:02
11/14 anonim válasza:
Szerintem magas energia szintű a németjuhász. Amúgy én nagyon tisztelem Caesar Milan munkásságát, szerintem fantasztikus ember :)
12/14 anonim válasza:
Magas energia szint, de nem a legmagasabb! Főleg kölyök korban nem lehet "lelőni" :) Engem bárhova, bármikor követ a kertben.Függetlenül attól hogy elázik-e az esőbe .stb...Mindig figyel rám és utasítást, vagy dicsértet vár!Komoly kutya, komoly ember mellé való!!!!!
13/14 anonim válasza:
Megnéztem az idevonatkozó részt a youtube-on ( http://www.youtube.com/watch?v=0w2yzRIK8Ls), mert engem is érdekel a dolog. Hisz kutyus választásakor ez fontos tud lenni. Talán most már értem a dolgot !
Itt nem fajtáról van szó, hanem az egyedről. Ő mennyire pörgős (nem bír 2 másodpercig sem a seggén megmaradni), vagy nyugodt. Igazán pörgősnek egy foxit lehet nevezni, csak viszonyítási alapul. A cidón is mutat példát rá, érdemes többször megnézni.
Ahhoz, hogy automatikusan falkavezérré váljál a szemében, neked kell pörgősebbnek lenni. Máshogy feltéve a kérdést:
Mennyire vagy sajtkukac? Megbírsz-e maradni a seggeden munkanélkül vagy széntunod magat 2 perc alatt ha nem csinálsz valamit? (Remélem így érthető, és sikerül megérteni)
14/14 anonim válasza:
Az elöző vagyok, a ) jelet töröld ki a linkből, ha megnyítod a böngészőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!