Német juhászkutyámnak a nyakörvére szeretnék bilétát de nem tudok választani. Ti milyent ajánlotok?
Ha a valódi, félhosszú szőrű nj-d van, tök mindegy a biléta formája. A nyakszőrzetben úgyis elbújik.
Nem kell nagynak lenni. Nem attól szép egy kutya, hogy milyen biléta fityeg a nyakában.
Általában csont alakút szoktak a legtöbben használni.
Nekünk több is van :)
Van ez, a taglife biléta, nagyon jól néz ki és még a legvaksibbaknak is olvasható (nagyobb méret van nekünk), viszont baromira csörög:
Van a sima gravírozott fém, ez is nagyon szép és bár halkabb, de azért csörög :)
Csináltatok még neki egy alumíniumot is, majd meglátom milyen lesz.
A műanyagok nem csörögnek elvileg, viszont..műanyagok. Egy fém mindig tartósabb, strapabíróbb és ez a lényeg, ha netán a kutya élete, hazakerülése függ tőle.
Németjuhásznak én valami nagyobb méretű bilétát vennék, lehetőleg rikító színnel, hogy messziről virítson a bundájában! Nekem egy közepes fekete terrier keverékem van, este SEMMI nem látszik a kutyából, úgyhogy rikító neonsárga nyakörve van láthatósági varrással :D De van egy másik nyakörve is, szövet félfojtó, ez is jó színes és ennek több karikája is van, arra raktam a bilétát (taglife), amelyik nem érintkezik a karabínerrel így nem is csörög annyira. Szerintem fontos, hogy egy kutyáról messziről látszódjon, hogy gazdás, bilétás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!