Hogy szoktátok a kutyátoknak beadni a féregtelenítőt?
Az én kutyám kb. mindent megenne ami étel, így nem nehéz a dologom, de azért a féregtelenítőt ő sem szokta szeretni.
Én azt csináltam hogy egy kilós sajtból vágtam egy vastag de mégis kis szeletet, vájtam belé egy lyukat és abba beletettem egy fél féregtelenítőt. Mivel a kutámnak 2 kell, így ezt négyszer eljátszottam. Szó nélkül megette, mivel imádja a sajtot. :) Amit kivájtam a sajtból azt vissza tömtem a féregelenítőre így nem is látszott, konkrétan majndem egyben lenyelte az egészet. :D De azt is csinálhatod hogy bekened mondjuk májkrémmel, az orvos ezt ajánlotta, de én biztosra mentem. Ha végképp nem megy az orvos segít "lenyomni" a torkán.
Én szépen beledobom a szájába.
megpróbálhatod kockasajtban beadni.
A másik módszer, kutya feje felemel szinte függőlegesre, szája kinyit, nyelvéhez hátra berak tabletta, száj becsukva tart és simogatod a nyelőcsövét. Az első nyelésnél győztél.
Régebben én is sajtba, vagy sonkába tettem, de egy idő óta, gyönyörűen kiválogatja és kiköpi.
Így most összetöröm és a kajájára teszem.
A kajás kutyámnál látványosan a kezembe veszek egy marék jutalomfalatot (lehetőleg aprószemű tápot), adagolok neki hármat-négyet, aztán a tablettát, és egyidejűleg már nyújtom is a következő jutalomfalatot. Annyira habzsol és rá van zakkanva a falatra, hogy meg se nézi, mit eszik.
A kevésbé kajással el szoktam játszani a májkrém-virsli-sajt stb. bohózatot, de miután negyedszer is gondosan körbeszopogatja, lenyomom a torkán, nesze neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!