Német juhászkutyának milyen nyakörvet vegyek?
Mennyi idős?
Kölyöknek állítható vásznat. Ha már eléri a majdani nagyságát, akkor pedig, amilyet akarsz. nekem is fekete van és én fekete nyakörvet használtam. Most pedig láncnyakörve van.
felnőttnek lenne több mint másfél éves.
ilyenre gondoltam ez jó?
szépen is mutatna rajt?
szövetet akarok mert a bőr elöregszik.
Én is a textilnyakörveket részesítem előnyben, szerintem a legjobb márka a Red Dingo. Nekünk is van Red Dingo nyakörvünk csak elkövettem azt a hibát hogy világos színt vettem mert annyira tetszett. :D Most pedig úgy néz ki mintha legalább évek óta használnám. Hamarosan én is venni fogok egy feketét vagy valami sötét színt. Nekünk ilyen van: [link]
De van feketében is: [link]
Vagy ha simát szeretnél, akkor minta nélküli:
Esetleg óriás: [link]
Vagy félfojtó:
Ezenkívül nekünk még van Trixi nyakörvünk is, ezek is jó minőségűek, bár vastagabb és nagyobb mint a Red Dingo.
Valamint vettem az Auchanban is már nyakrövet 800 Ft-ért. Igaz eléggé hamar használódik de az átmeneti időszakra tökéletes, ameddig a kutyám nem nől bele az L-es méretbe teljesen. Valamint esős idő esetén is ezt használjuk, hogy ez koszolódjon. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!