Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mitől hányhatott a sheltiem?

Mitől hányhatott a sheltiem?

Figyelt kérdés
2 éves kan sheltiemet megfürdettem, kikeféltem a szőrét. Kirohangálta magát a lakásban, aztán kihányta a a kajáját, amit délután evett meg. A széklete jó, Acana Adult Small Breed-et eszik (néha konzervvel keverve) és semmi konyhai maradékot nem kapott a napokban (elég ritkán kap). Mi történhetett?
2010. jan. 17. 17:20
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Kihányta a székletét amit megevett?:O Ez kissé durva :D Szerintem a fürdetés közben megnyomhattad a hasát vagy a futkározástól lett hányingere... Meg amúgy sem kéne hagynod hogy a saját szarát megegye. Másét se...
2010. jan. 17. 17:24
 2/4 anonim ***** válasza:
90%
Ja bocsi félre olvastam :D De a válasz változatlan: Vagy a hasát nyomtad meg (nekem is attól hányt már) vagy a nagy futkározásban megülte a gyomrát és kikívánkozott (ilyen is volt már) Ezért szoktam evés előtt fürdetni nincsenek ilyen problémáim mert az enyém is meghülyül ha vizes :D
2010. jan. 17. 17:30
 3/4 anonim ***** válasza:
57%

Szia!

Szerintem belenyalintott a samponos vízbe, vagy a másik variáció, mivel nem minden kutya szeret fürödni, kicsit felizgatta a dolog.

2010. jan. 17. 17:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, szerintem is valami ilyesmi lehetett, de azért kíváncsi voltam mit mondtok. Egyébként órákkal előtte evett.
2010. jan. 17. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!