Van egy nagyon aranyos játékos kutyám. A szomszédba van két kisgyerek, nekik nincs kutyájuk, nem is akarnak. Elkérték a kutyát játszani. Ti odaadnátok pár órára?
Figyelt kérdés
2014. szept. 2. 17:10
11/14 Imola Ágnes válasza:
Átjöhetnek, és játszhatnak a kutyával, de csak felügyelet alatt. Vagy te, vagy a gyerekek szülei felügyeljék állandóan a játékot, és a kutyát nem vihetik el, csak átjöhetnek játszani. És eleve leszögezem a szabályokat, az első alkalommal, ahogy megszegték, mehetnek haza.
12/14 anonim válasza:
Nem. Nem játék. Ráadásul nekem mindig is olyan kutyáim voltak, vannak és lesznek, akik egygazdásak.
13/14 anonim válasza:
Nem. Átjöhetnek, játszhatnak vele, de csakis az én felügyeletem alatt. A pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve, véletlenül vagy tudatlanságból is tudnak súlyos sérülést okozni a kutyának.
14/14 anonim válasza:
Nem. elvinném a kutyát egy jó helyre és ott játszhatnak vele, a te és a szülők felügyeletével,. Tisztáznám, hogy a kutya a főnök, ha megunja, megyünk haza Ha nem veszik figyelembe a kutya jelzéseit, az a kutya méretétől függetlenül életveszélyes. Ha el akarták kérni (nélküled) akkor nagyon nincsenek képben. A kutya a gazda nélkül mindig stresszesebb, kiszámíthatatlanabb.
Voltak nálunk ismerős gyerekek. Amíg elfordultunk az egyik gyerek a mama szeme láttára a kutya pofájában turkált. Amikor szóltam, hogy nem kéne, az volt a válasz, hogy elvárja, hogy a kutya mindet elviseljen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!