Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Rohadtul nem értem (és szerint...

Rohadtul nem értem (és szerintem felháborító is)?

Figyelt kérdés
Azt hogy ha valaki úgy szeretne amstaffot hogy nem tud vele napi szinten foglalkozni(csak hétvégén de akkor sokat) de ott van a kutyának a nagy udvar ahol elszaladgálhat egész nap. És a putris c*gányoknál meg egy 3-4m-es láncra van kikötve ( legjobb esetben) és ott sem vadul meg vagy ilyesmi,meg azok sem viszik sétálni mindennap sőt soha,és az a kutya mégis jól érzi magát.. úgy hogy végülis arra akarok kilyukadni hogy ez nem igaz hogyha egy staffit nem mozgatunk meg mindennap akkor megvadul meg stb..

2014. szept. 1. 17:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

És még fel is háborodik...mert hát a láncos kutyáknak annyira jó, főleg a putrisoknak, csak rájuk kell nézni..

Kezdjük ott, hogy ha valaki csak hétvégén tud a kutyájával foglalkozni, "akkor se sokat", akkor mi a francnak neki kutya? Kerti dísznek?

2014. szept. 2. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!