A kutyát látszólag nagyon zavarta a katasztrófavédelmi szirénapróba. Mit lehet tenni?
Annyira ronthatja mint amennyire neked rontotta. Semennyire.
Kár túlspilázni ezeket az ügyeket, ez azért ilyen hangos, hogy a szirénától 500-re is hallják lehetőség szerint... életvédelmi eszköz nem arra van, hogy minden komfortigényt kielégítsen.
Köszönöm sorraia a válaszodat.
Személy szerint nem voltam megrémülve kicsit sem mivel hallottam, hogy csak teszt és ahogy mondtad, nyugtattam a kutyát. Bár ahogy mondtam ennyire közel a szirénához valószínűleg a kutya se hallotta a nyugtatgatást. :D
Még szerencse. Ugyanis a nyugtatgatás, csak ront a helyzeten, azzal azt jelzed, hogy van oka tartani a hangtól. A legjobb ilyenkor ha eltereled a figyelmét. Játékkal, vagy feladattal. De semmi esetre sem simogatás, nyugtatgatás.
Amúgy ha a hang olyan, fájdalmas lehet a kutyának. Akkor meg nincs mit tenni, meg kell várni a teszt végét.
Duna parton voltam Csepelen, valahonnan Erzsébetről lehetett hallani, de NAGYON HALK VOLT...ha a lakásban vagyok, vagy alszom, simán megpusztulnék a gáz mérgezéstől :O
Ha a kutya fél, ne tutujgasd, próbáld játékba vinni...ha nem megy, sima helyben maradás feladat, vagy csak sétáljatok anélkül, hogy a kutyához szólnál, rá néznél
"...ha a lakásban vagyok, vagy alszom, simán megpusztulnék a gáz mérgezéstől :O "
A 3 fő Budapesti vegyianyag üzem körzetében lett telepítve, valószínűleg nem esik bele a sugarába Csepel.
Amúgy ezek a hangszórós szirénák voltak, a klasszikus mechanuikussal tele van telepítve Budapest, és az egész ország is, tehát ha gebasz van akkor be tudják kapcsolni azt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!