Valaki segítene nekem abban hogy (ha tudja) elmagyarázza nekem a husevő férgek terjedését/ szaporodását?
Hívd ki az orvost!!!
Szerintem légy köpte be, de a kezeléshez akkor is orvos kell!!!
Úr isten, hol tarthattad azokat a szegény babakutyákat, ha ez meg tudott történni..... Nem akarom tudni:S
Amúgy meg minden perccel legyen rosszabb a lelkiismereted, ameddig nem hívsz orvost, ezt kívánom neked. Kukacosan hagyni babakutyákat, az igen...
Ezért nem szabad ész nélkül szaporodni hagyni a kutyákat ... Rendszeres féreghajtást kell kapnia a kutyáknak, állatorvosnál fillérekért kaphatsz tablettát. Bár ebben az esetben lehet már késő. Mindenhol fertőtleníts, ahol megfordultak a kutyák, mert később is visszatérhet a probléma ... Lehet neked sem ártana orvoshoz menned, egy kivizsgálásra. Elég durva dolgokat csinálnak a kukacok az emberrel is ...
És legközelebb ne szaporíts. Látod, hogy veszélyes, ha nem értesz hozzá. :(
Nem szoktam másnak rosszat kívánni, de nagyon remélem, hogy ha rád és a családodra átterjed, akkor ti sem juttok el vele orvoshoz...
Gyalázat, hogy ilyen "emberek" léteznek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!