Kutya benti elhelyezése. Hogyan csináljam?
Van egy 3 éves 45 kilós németjuhászunk. Eddig folyamatosan kerti kutya volt, kennelben aludt stb.
A szomszéd valamiért meghibbant (pedig nem ugat éjszaka a kutya, csak néha fel-fel vakkant), és egy hangos vakondriasztót szúrt a földbe. A kennel a kerítése mellett van. Próbáltunk vele beszélni, de mindegy, ezt a felét nem ragozom. Mivel egy kétszínű patkány nem akarok eljutni arra a pontra, hogy megmérgezze a kutyámat.
Tehát elhatároztuk, hogy kennel helyett a lakásban fogja tölteni az éjszakákat ezentúl. Eddig is bent aludt, ha vihar volt, vagy ha tüzijáték, csak akkor mindig aludt vele valaki a kanapén. Most szeretnénk, ha a középső szobában egyedül töltené majd az éjszakákat. Ezért gondoltunk rá, hogy veszünk egy nagy fém szállítóketrecet.
Egy ilyet, a legnagyobb méretben:
És ide lenne elzárva a kutya este 10től reggel 6ig. A nap többi részét a kertben tölti. Plusz naponta 2-3 alkalommal sétálni is el van víve + a kertben is játszunk vele.
Szerintetek ez megfelelne Neki? Vagy van más hasonló ketrec, ami nagyobb ennél? Az a lényeg, hogy fel tudjon állni benne és meg tudjon fordulni ha szükségét érzi.
Meg kényelmesen feküdjön.
Az a baj, hogy nagyon kíváncsi :) nem akarom hogy belenyaljon a konnektorba vagy magára borítsa a tévét.
Nyugodtabban aludnék, ha tudnám, hogy sem magában, sem a lakásban nem okoz kárt.
Gondoltam arra is, hogy barkácsolok Neki egy szobakennelt 150*150es alapterületűt. De azt nem lehetne összecsukni napközben. Meg macerásabb is lenne.
Esetleg nem lehet valami hasonlót kapni készen? Gondoltam már rá, hogy esetleg egy járókát veszek neki :)
Nagyon édes kutya :) Sokat tanul tőle az ember! Türelmet, kitartást, vidámságot, optimizmust, mindent!
Én legalábbis embertől nem tanultam eddig annyit, mint Tőle :)
Ezért sem akarom megadni az esélyt, hogy bármelyik szarzsáknak eszébe jusson megmérgezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!