Tudnátok nekem írni pár szép lány nevet, ami kislány kutyának is adható?
Nemsokára kapunk egy kis yorki kislányt, és még nem tudjuk mi legyen a neve. Már van egy kisfiú yorkink, neki aránylag könnyen meglett a neve, de a kislánynak nem tudunk találni. Számításba jött a: Lulu,Hanga,Jana,Maja,Mia,Mici,Mira,Noa,Tia,Daisy.
de nem tudunk dönteni, mivel valami különleges, aranyos nevet keresnénk. Kérlek ha van ötletetek, akkor írjatok!:) köszönöm
Hangát én nem adnék, szerintem egy kutyához nem illik, ahogy a Maja,Mira, és a Noa sem.
Lulu,Mia,Mici,Daisey meg szerintem tucatnév.
Jana nem annyira jön be de többnyire oké, Tia, szerintem a kutyának se jönne be, próbálj olyat választani ami kb 4-5 betűs és minimum van benne 2 magánhangzó ;) pl Fanny,Nana,Detti,Zora (az én kutyám most Zara lesz, de ő boxer) esetleg még a Kira is jó :)
a Zoya szép:)))
szerintem nem tömeg nevek:) és mindegyik szép.
nem fogok neki ilyenekt sem adni hogy Detti, Fanny, mert kb olyan mintha egy lánynak mmondanám és amugy sem szeretem ezeket a neveket. Azért akartunk rövid nevet, mivel kutyának olyan nevet nem lehet adni aminek a magánhangzói hasonlítanak, valamilyen csalédtagéhoz. de köszi az ötletet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!