Miért csipi véresre a fülét a légy a 9 éves németjuhász kutyámnak?
Szia azt nem tudom, hohy miért, de az állatorvosnál tudsz olyan ampullába töltött folyékony "kencét" venni, amitöl elmúlik, és később sem támadják majd a legyek... én is pár napja vettem ilyet, sajnos a nevét nem tudon (neo... valami) még nem próbáltuk ki, de remélem használni fog...
üdv.: TPB
Nagyon sok jó szer van a legyek ellen,én mostanában egy csepegtetős szert használok,ami egy hónapig távol tartja a legyeket,ezt a kutya nyakánál közvetlen a bőrére kell csepegtetni az egészet, és nagyon jó,sajnos a nevét én se tudom,de van még erre a sebolaj,ami rettentően büdös de hasznos,mert fertőtleniti a sebet,és erre se mennek a legyek,csak ezt naponta töbször kell alkalmazni,de egy idő után az eb már nem igen tűri,ezért tértem át a csepegtetősre,az állatorvos meg tudja mondani a nevét ennek a klassz dolognak.
Kérdezd meg, és alkalmazd!!!
Eleve, ha legyek vannak a fülénél, nem tisztítod a fülét... haha, itt kezdődik.
És lehet, hogy rühesek is, ezt az állatorvos tudja megállapítani. Már rég el kellett volna menned orvoshoz. Tudniillik a legyek minden sz@rba belelépnek, utána felsértik a kutyád fülét, aztán megint csak odamennek. FERTŐZÉS VESZÉLY. Meg a por és minden más szennyezi.
ÁLLATORVOS - UTÁNA PEDIG HETENTE TISZTÍTOD A FÜLÉT ÉS NEM KELL SEMMI GYÓGYSZER.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!