Mit gondoltok a springer spániel és a rottweiler kutyafajtáról? Melyik az ideálisabb kutyafajta?
Játszani, tanítani, sétáltatni...
Tanácsok a két kutyafajtáról? azt olvastam hogy a springer spániel az idegenekkel is kedves! Ez igaz?
Nem tudom, hogy mennyit tudnál foglalkozni vele és tervezed-e, hogy kutyaiskolába viszed, esetleg trükköket tanítasz neki, vagy egyéb feladatokat. Nem tudom, hogy volt-e már kutyád, és egyáltalán nem ismerlek, nem tudom szeretsz-e kirándulni,vagy inkább otthon ülős vagy, hogy mennyi időd lenne rá.
Ezért csak annyit tudok mondani, hogy ha nekem kellene választani a két fajta közül és a springert választanám.
és még esetleg mit gondoltok az oroszlánkutyáról?
a springer spánielből melyik a szebb: fekete-fehér vagy a barna-fehér?
A színénél sokkal fontosabb, hogy jellemben mennyire illik hozzád. Ha elmondod a tenyésztőnek mit tudsz nyújtani a kutyának és milyen elképzeléseid vannak, Ő tudni fogja melyik temperamentumú kutyus való hozzád.
(szerintem a neme sem annyira fontos, hisz úgyis ivartalan hobbi kutya lesz :-) , bár én személy szerint a szukákat jobban szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!