Melyik kutya fajtát legérdemesebb tenyézteni?
-.-
Tenyészteni akar és nem szaporítani!
Valahol mindenki el kell kezdje, és ha neki ez lenne az első éve, akkor minden megtesz érte.
Ki tudja... 20-30 év múlva talán mindenki tőle akar venni.
Te idióta En nem azt mondtam hogy nem dolgozol!!!!
Én a fajtában lévő munkáról beszélek ami nem kevés…
38%-os milyen munkáról beszélsz??
Én jobban értek a tenyésztéshez pedig 15 vagyok
De mondta a kérdező, hogy tenyészteni akar, a munkája mellett. És feltett egy pofon egyszerű kérdést, amire jól leugatták... Ennyit a kedvességről.
Utolsó az én kommentem előtt: Oké, akkor adj tippeket a kérdezőnek kritika helyett.
köszönöm szépen a segítcséget.
velük meg nemis foglalkozok mert biztos nem volt gyerek szobàjuk. :)
Jaj, hagyjuk már az álszentkedést... Aki tenyésztővé akar válni, nem azzal startol, hogy "melyik kutyafajtát jövedelmező tenyészteni, meg melyik az amelyik nem döglik bele, ha évente kétszer felcsináltatom és elletem agyba-főbe, ész nélkül". Annyira nyilvánvaló, hogy a kérdező csak a pénzre utazik, hogy az már nevetséges.
Jogos a kérdés, ha valaki azt hinné, hogy nem úgy van ahogy írom: hogyan akar a kérdező tenyésztővé válni, ha még csak azt sem tudja milyen kutyafajtával akar foglalkozni? Akkor vajon mi "motiválja", hogy szaporítson? Nem sok ész kell hozzá, hogy rájöjjön bárki is...
Aki komolyan akarja ezt csinálni, az kezdésképp eltolja a seggét kutyakiállításokra, a tenyésztőkkel diskurál, szakirodalmat olvas, meg még lehetne sorolni. És ahogy az eddigi kommentekből levettem, még egyik sem történt meg.
Ebbe nem volt semmiféle normális.
Valaki pénzt akár húzni egy fajtából.
Nem a fajta iránti tiszteletből és szeretetből teszi hanem a pénz miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!