Amelyik kutya "szopizik" álmában, az valószínű, hogy túl hamar lett elválasztva az anyjától?
Figyelt kérdés
Az én kutyám valószínű szaporítótól van. Olx-en vettem, mert annyira édes volt, és nem számít nekem, hogy nem teljesen fajtiszta. Mini bichon havanese-ként hirdette. 4 hónaposan került hozzám magánszemélytől, de lehet, hogy ő már hamar elválasztotta az anyjától, amikor elhozta a szaporítótól? Vagy ez csak az én agyrémem. Majdnem minden este álmában cuppog, és szopizik. Úgy meg szoktam sajnálni, mert szerintem hiányzik neki az anyukája. És ezért gondolom, hogy hamar lett elválasztva. Kutyaszakértők mit mondtok? :)2014. aug. 28. 21:46
11/12 A kérdező kommentje:
10-es: érdekes amit írsz.... :) Nem szeretnélek kellemetlen helyzetbe hozni, de akkor is csinálta ezt, amikor egész nap kirándultunk és utána elaludt. Szerintem elfáradt és mégis szopizott :) Úgyhogy ez nem oldaná meg...
2014. aug. 29. 12:42
12/12 anonim válasza:
az enyémek akkor cumiznak , ha épp aznap valami miatt nem dolgoztunk. ha csak rogyásik futnak, meg fürdenek, attól még megy a cumcuzás. Egy 3 ágazatos tréning nap után már nem csinálják. :)))) De biztos, hogy ez nyugtató tevékenység a kutyánál. Egyébként semmi gond nincs vele. :) ha gondolod kisérletezgess vele ugy, hogy este tanitasz neki 1-2 uj dolgot, és akkor csinálja-e. Ha érdekel :) majd megirhatnád, változott-e valami:))) csak kiváncsiságból:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!