Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez a kutyáknál mit jelent?

Yushin kérdése:

Ez a kutyáknál mit jelent?

Figyelt kérdés
Hétfőn kaptam egy 10 hetes Amerikai Staffordshire terrier szuka kutyát! Felvettem az ölemben és elkezdte nyalogatni az arcomat, ez mit jelent a kutyáknál? :D

2014. aug. 28. 21:40
 1/8 anonim ***** válasza:
szeret :)
2014. aug. 28. 21:42
 2/8 A kérdező kommentje:
Azt hittem azt is jelenti hogy megalázkodik és elfogad falkavezérnek
2014. aug. 28. 21:56
 3/8 anonim ***** válasza:
64%
Azért ez a falkavezér-dolog még korai.A falkában a babakutyák még nem ismerik a rangsort,nekik még nem kell beilleszkedni a hierarchiába.Náluk inkább minden felnőtt kutya pótpapa-pótmama.
2014. aug. 28. 22:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Elfogad főnöknek, mert egy kölyök ezt teszi. :) Majd kamaszkorában fog kóstolgatni, hogy mennyire vagy határozott és vezérnek való. Édes kutya lehet, jó kutyázást! :D
2014. aug. 29. 06:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Puszit adott, mert szeret. Nem jelent semmi mást.
2014. aug. 29. 10:35
 6/8 A kérdező kommentje:
körülbelül mennyi idős korában fog "kóstolgatni" ? És ez alatt mit értsek? :D Előre felkèszülök rá! :D Nagyon aranyos! A macskákat kergeti erről le kell szoktatnom ;) ?
2014. aug. 29. 21:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Ezt csak te tudod hogy hogy érted a kóstolgat. Harapdálni nem azért fog mert érdekli az ízed. Ha meg arra gondolsz hogy mikor kezdi el feszegetni a határokat, az én kan kutyám 5-6 hónaposan kezdte el, a szukák nem tudom mikor szokták.
2014. aug. 30. 07:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha meg nézed a többi felnőt kutyát a kölyök kutyák nekik is az állukat és a pofájukat nyalogatják ez- puncsolásnak, hízelkedésnek - a jele. Semmi köze a szeretethez vagy a falkavezérséghez.
2014. aug. 31. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!