A nagykutyám meg fogja szokni majd az újat?
Hello! Van egy Foxterrier keverékem nagyon okos, meg minden, csak az a baj, hogy anyukám "megrendelt" melléje egy újat. A kiskutyákat szeretem, és már vissza se mondhassuk, csak nem tudom, hogy hogy viselkedne mellette a 8 éves kutyusom.
Barátságos, mert a nyulaimat se bántsa, de egy másik kutya már más helyzet...nem?
Hisz, egymás mellett lenne a házuk, meg minden. Egy ilyen Foxterrier féleség meg tudna szokni egy Labrador féleséget?
Mennyire bántaná?
Egyáltalán tanítana neki valamiket? (Mert sok mindent tud)
Mi lesz, ha jobban megszeretem a kiskutyát? :o Mennyi az esélye, hogy ez ne történjen meg?
4-es: csak azért kérdeztem, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak ilyennel kapcsolatba. Mert nem tudhatjuk mit hoz ki belőle az új...
Na meg a nyulakat is féltettük, amíg meg nem tudtuk, hogy nem bántsa.
Amúgy fél szemével vak. Úgy-e ez nem változtat a dolgon?
Ja és a lényeget kihagytam:
Köszönöm az hasznos válaszokat :)
A kutyám is szokott más kutyákkal lenni. Sőt még kóbor kutyákkal is megossza az ételét, mert ő nem igazán szereti a kutyakaját. De egy másik kutya, ami a ház mellett lesz, és vele "őrzi" a házat. az már más dolog.
De ha csak azért írtál ide, mert veszekedni akarsz, akkor rossz helyen jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!