A kutyám megvetett egy egeret! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Elvittem a három hónapos labradoromat egy rövid sétára,és amikor épp akartam visszafordulni vele hirtelen bekapott egy utcasarkon levő egeret.Próbáltam visszatertani hogy ne egye meg de egíből lenyelte.Az egér el volt pusztulva,félek attól,hogy mérgezett volt2014. aug. 28. 15:08
1/6 A kérdező kommentje:
megevett*
egyből*
2014. aug. 28. 15:09
2/6 anonim válasza:
Hívd fel minél előbb az állatorvost, ő tudni fogja, mit kell tenni!
3/6 anonim válasza:
Nézd meg az oltási könyvét, hogy van-e érvényes veszettség és leptospirosis oltása. Ha van, akkor vond le a vacsorájából az egér kalóriaértékét, oszt' jóvan. Ha nincs, akkor kérdezd meg egy állatorvostól, hogy mit lehet tenni.
Azért figyeld a kutyát, és ha levert, fáradékony, kifehéredik a nyálkahártyája (ínye) akkor vidd állatorvoshoz, mert lehet, hogy tényleg mérgezett volt az egér.
4/6 A kérdező kommentje:
4Köszönöm a válaszokat!
2014. aug. 28. 15:20
5/6 anonim válasza:
Szívesen. Bár az én válaszomat törölték. Én azt írtam hogy egy korsó sört adjál neki a nagy kajálásra.
6/6 Akiteki válasza:
Ha nincs egyéb tünete, adj neki K vitamint. A legtöbb patkányméreg véralvadásgátló, a K vitamin semlegesíti. Ha bármi változást látsz rajta, azonnal orvos.
Az is lehet, hogy csak egy macska kapta el az egeret, de elfutott mikor jöttetek. Az egerek ritkán szoktak a nyílt utcán meghalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!