A B. A. R. F. etetés tényleg jobb még a prémium tápnál is? Vagy a Prey? Tehát minden kutya jobban fejlődik tőle?
Ha valóban prémium tápról van szó, akkor szerintem nincs sok különbség a kettő között. Táppal etetni kényelmesebb, de nyers kajával meg az a jó hogy abban tutira nincsenek adalékanyagok, és mégiscsak természetesebb.
A preyt nem ismerem, nem nyilatkozok róla.
Szerintem egyik sem jobb a másiknál, mindnek van előnye is meg hátránya is. Vannak olyan prémium tápok mondjuk, amikből egy adag átszámolva 10x annyiba kerül mint a barf, na annak semmi értelme nincsen.
A BARF-nak előnye a prémiumtáppal szemben szerintem, hogy tudod mi van benne, nincsen tele adalékanyagokkal. A hús mellett ott van a zöldség és gyümölcs, így a vitaminokkal sincs gond. A vitaminok stb nyilván a jó minőségű tápban megtalálhatóak, csak van mellette még ilyen-olyan plusz adalék. :)
A PREY sem hangzik rosszul, de az csak hús :) Szerintem az a vitaminszükségletet már nem fedezi.
Nem feltétlenül jobb. Például sokkal nehezebb mindenből a megfelelő mennyigéset adni neki, gondolok itt pl. a vitaminokra. Könnyebben lehet vitaminhiánya a kutyának, illetve a kalcium-foszfor arányt is nehéz eltalálni, hogy jó legyen.
Szóval, én inkább táp párti vagyok.
Utolsó!
Nem nehéz eltalálni az arányokat, a kutya szervezete MINDENRE válaszol, csak figyelned kell rá, még diploma sem kell hozzá.
Ez a "minden benne van a megfelelő arányban", ez a táp gyártók marketingje, látom jó beléd ivódott :)
A táp és a nyers hús közötti óriási különbség, hogy a nyers húsban élő enzimek vannak, amik erősítik, támogatják az immunrendszert, javítják az emésztést, segítik a sejtmechanizmusok újjáépítését, ez sem a tápról, sem a főtt kajáról nem mondható el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!