Fél éves border collie bírja a hideget?
Én megértelek! Apámnak ugyanilyen hülye felfogása van, de szerencsére évekkel ezelőtt elköltözött. Utána vettem kutyát, a saját pénzemből tartom el. Anyukámat egész könnyen meggyőztem és már ő is szereti. :)
Ki fogja bírni, kint tartott rövid szőrű kutyákat is sokat látni errefelé ... De drukkolok, hogy egyszer meggyőzd őt. Nem lesz könnyű, de ne add fel. :/ Szobádban sem lehet éjszakára?
Ez nem küzdés, hanem kínlódás. A kutyának semmi baja lesz, ezt már megerősítette mindenki, ha foglalkozol is vele elget, akkor meg plána nem. Kifogytál az észéervekből.
Különben ha egyszer beszoktatjátok, onnantól kezdve már nem lehet kipaterolni, de ha egyenlőre kintmarad, még bármikor dönthettek úgy, hogy szobakutyát csináltok belőle.
Ha van egy jól fűtött kennel nem lesz gond vele :)
Nekem in kinti van a BC és fiatalabb is. Ne aggódj :)
Én a teraszon csináltam neki helyet
ne térjetek el a tárgytól. Kibírja a telet. A gazda nélküli lét éjszaka meg pont olyan lesz neki mint eddig. Eddig sem bent tartottad. Pont. Ennyi.
Ha kutyafejjel gondolkozol, apád a falkavezér, te alatta vagy a rangsorban. Te sem szereted gondolom, ha a kutyád megszegi a szabályokat. Ő sem ha te. Majd ha lesz saját házad ott olyan szabályaid lesznek amilyet te akarsz, addig meg törődj bele ebbe.
Hát ez fura, én is a szüleimmel élek, de úgy gondolom, hogy mivel beszállok minden havi kiadásba, ráadásul az állataimat is én tartom el (két kutya és egy macska) nemigen szólhatnak bele... Eleinte volt nyekergés az ideiglenes kutyák miatt, de mivel nem sok vizet zavarnak, mindenki elvan a saját kis dolgával, ebbe sem köthetnek bele.
Két választásod van tehát, kortól függően: vagy beletörődsz, hogy "apád kenyerét eszed", vagy sütsz magadnak saját kenyeret. Ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!