Egy németjuhásznak mekkora ereje van?
Nyugalom, semmi illegális dolog. De nemrég került hozzám egy németjuhász kutya. Ha jön egy betörő, akinél mondjuk nincs se kés, se fegyver, se spray, semmi extra dolog, azzal mit csinálna?
Persze nem ezért vettem, hanem társként, csak azért furdal a kíváncsiság. (nyugalmas környéken élünk.)
Nem tudom hogy milyen ereje van de kitartás az igen :D
Egyszer elém ugrott egy nagyobb és elütöttem biciklivel és hát siettem gyorsan kellett mennem de csak nyüszített egyet és felállt semmi baja nem volt.Úgyhogy birja a strapát.
A németjuhász egy kutyafajta. Azon belül pedig minden kutya egyedi. Lehet, a te kutyád szétnyalná örömében a betörőt, mert végre nem unatkozik. lehet, mielőtt bejutna a betörő, ugatná, mint egy őrült, aztán, amikor az bejut, nem csinál semmit. Vagy a bejövőt jól megharapdálná. Van, amelyik simán csak megállítaná és nem engedné egy lépést sem tenni. És még sokféle reakció lehet.Vagy éppen az eb elbújna az udvar legtávolabbi pontjára.
Szóval, bármi megtörténhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!