Az jó megoldásnak, hogy amit megveszek nyers húst azt leforrázom mielőtt oda adom a kutyának? Mert olvastam, hogy a nyerstől férges lehet a kutya.
Nyers húst adsz a kutyának ??? O.o
Én maradék főtt húst
Azért mert te főzötten adod a kutyádnak 2. es a húst még nem jelenti, hogy jól is csinálod. Gondolom eszi a saját kaksiját a kutyád az enzimhiánya miatt.
Amúgy bizonytalan helyről származó nyers húst fagyasztunk, az is megöli a férgeket, és még csak nem is lett agyonfőzve.
Amikor nyersen etettem volt,hogy véletlenül 5 hónapig nem kaptak féreghajtót,nem tudom,hogyan vhogy kiment a fejemből. Érdekes egyik kutya sem volt férges. Persze emberi fogyasztásra alkalmas húst vettem + fagyasztva voltak előtte 4-5 napig mire oda adtam nekik.
Jó helyről kell venni húst. Általában onnan vegyél ahonnan hallasz pozitív visszajelzéseket.
Én is így találtam meg egy hentest ahol jó áron szereztem be mindent.Csak megszűnt.Vissza kellett térnem tápra :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!