Senki nem mondta, h jobb lenne neki gazda nélkül. NEm ez volt a kérdés, hanem h jólnevelt-e....
A minden kutya zabál kakát kijelentésedet meg a kutyám nevében kikérem magamnak. Akkor miért nem zabált soha, egyik kutyám se? Csak nem azért, mert a kakaevés egy rögzült, ROSSZ SZOKÁS?
Oké, hogy veszélyes..de nekünk pl hatalmas kertunk van. 2 kutya, macskák, csirke ló stb..mivel a jelenletemben próbálkozik kakazni(amit nem engedek )
gondolom eszi akkor is ha nem vagyok ott.. ilyen szituba nem tudom minden lépését figyelni, akkor se ha ezért trehany gazdi vagyok.. Az én kutyám egyetlen mentsége hogy amúgy sem az a zabalos fajta így az utcán se jut eszébe semmit felenni a földről...ettől Demény sem neveletlen.
Abban valamilyen szinten egyetértek a gazdával, hogy mivel ő az utcán volt, nehéz a kukázásról leszoktatni. Jó, nehéz, és? Nem lehetetlen... Na mindegy, biztos könnyebb viccnek venni az egészet, mint foglalkozni vele, úgy, ahogy egy kutyával kell.
Köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!