Szeretnék egy nagy testű kutyát ami akár a házban is lehet, szerintetek mi a megfelelő választás?
Berni pásztorunk volt,17 évesen sajnos meghalt
Most is gondolkozok egy Bernin de ők nagyon nagyok a házba.
Gondolkoztam eddig Huskyn,Francia bulldogon és Golden retriveren de szóba jött a Németjuhászt is.
Tudnátok nekem ilyen kutyákat mondani és a fent elsoroltakról tapasztalatot és véleményt írni?
Attól függ, mit tudnál Te nyújtani a kutyának. Naponta hányszor sétálnátok? Naponta hány órát tudnál foglalkozni vele, amiben benne netán kutyasuli? Családi kutya lenne? Mennyi kutyás tapasztalatod van?
Ha ezeket leírod, akkor tudunk neked ajánlani fajtákat. A leírtak közül egyébként talán goldi a legkönnyebben kezelhető, de vele is sokat kell foglalkozni.
Én a menhelyet tudom elsősorban ajánlani, mert ott aztán mindenféle kutya van.
De, ha fajtatisztát akkor szerintem a Németjuhászt válassz.
a husky nagyon szép,de szétszőröz mindent.
a francia buldog úgy horkol,hogy ha alszik nem lehet elviselni a szobában és mindig van valami nyavalyája.
a golden retriverről nem nagyon tudok rosszat mondani,akárhányat ismerek egyik sem beteges és ritka jó természetű eb.
a németjuhász is az egyik legjobb kutya,de túl van tenyésztve és azt nézni,hogy 10-12 évesen le van bénulva mindkét hátsó lába az szomorú.
Ha jó eg keverék is,akkor nézz szét itt:
KGabi0000 nem szeretek menhelyről kutyát vinni mert nem tudnék választani.... legszívesebben hazavinném az összeset.
De szétnézek ott is hátha megtetszik valaki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!