Miért nem születik több kiskutya?
3,5 éves Golden Retriever ,2. szülése.5 kiskutya megvan,az utolsó születése óta 1,5-2 óra telt el,és semmi.Biztos hogy van még benne,lehet érezni is,és a lepény sem jött még ki.Az állatorvos azt mondta hogy fél9-ig várjunk(kb 3kor kezdte el).Ez normális??Ahogy én látom nem fáj neki,járkál,iszik,csak aggódom.
KÖSZI!!
Egyébként ha az orvos azt mondta várjatok akkor nem tudsz mást tenni.
Cukik lehetnek. Az idiótákkal meg ne foglalkozz.
Szerintem a kérdező normális választ várt nem beszólást.
Én azt mondom, hogy hallgass az állatorvosra, ha azt mondta várjatok fél kilencig, akkor várjatok addig, hisz még csak negyed 8 van. Oké? Szerintem nem lesz semmi gond. :)
Várjatok? Ha valóban van benne egy - vagy több - kölyök, és elpusztul benne, akkor a kutyád hullamérgezést fog kapni.
Jobban jártatok volna egy ivartalanítással.
Mert nem ivartalanítod???
Irány a doki és császár
Egyáltalán nem biztos, hogy császár, általában pihen a kutya ha több van benne. Maximum 4 órát lehet várni, ha addig sem történik semmi, akkor tényleg császár. Valószínű a doki majd adni neki fél 9 után egy oxytocin injekciót ha addig sem történik semmi.
Egyáltalán nem kell azonnal felvágni a kutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!