Miért folyik a teje?
Figyelt kérdés
A kutyámnak az összes ciciéből folyik a tej. Nem volt kutyával.De amikor mentem sétáltatni akkor ott volta egy kan kutya és az egy kicsit csinálta de nem hiszem hogy 5 perc elég lett volna hogy vemhes legyen. Palotapincsi és tacskó keverék.Már nagyon rég nem tüzelt. Meg van ereszkedve a hasa a nemi szervénél a has kemény.Mindig nyalogatja a nemi szervét.Vackot csinál.Mindig követ. Lehet hogy álterhes?
Létszi segítsetek! Nem szeretném hogy baja legyen.
2014. aug. 24. 17:41
1/17 anonim válasza:
"Nem volt kutyával" A következő mondatod meg: "De amikor mentem sétáltatni akkor ott volta egy kan kutya és az egy kicsit csinálta"
Inkább vidd el orvoshoz szegény kutyát, ultrahangozzák meg.
2/17 anonim válasza:
Lehet igen, hogy csak álterhes, de az is lehet, hogy tényleg terhes. Vidd el állatorvoshoz, ott majd megtudod, hogy mi van az állatkáddal:D
3/17 A kérdező kommentje:
oké köszönöm a majdnem értelmes választ
2014. aug. 24. 17:50
4/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a másodiknak (ő legalább normális)
2014. aug. 24. 17:51
5/17 anonim válasza:
Képzeld 5 perc is elég lehet. Vidd orvoshoz, szerintem is... És máskor figyelj jobban, vagy ivartalaníts!
6/17 A kérdező kommentje:
én normális kérdeztem nem igaz hogy itt ilyen gonosz emberek vannak. de azért köszi
2014. aug. 24. 18:32
7/17 A kérdező kommentje:
és kb mikor lehet észre venni hogy vemhes. hanyadik hétben.
és mi a tünetek.
2014. aug. 24. 18:36
8/17 anonim válasza:
5 perc bőven elég volt szerintem. Ha folyik a teje és megnőtt a pocakja, illetve már meg is ereszkedett, akkor nagy valószínűséggel már elléshez készülődik. Igaz biztosat csak orvos tud mondani, mert így látatlanban csak találgatni lehet, hogy vemhesség vagy álvemhesség.
9/17 A kérdező kommentje:
köszi a normális választ. Mennyit kell fizetni az állatorvosnál hogy meg ultrahangozza
2014. aug. 24. 18:59
10/17 anonim válasza:
Mikor történt,hogy a kan megprütykölte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!