Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol kell biztosan hirdetni...

Hol kell biztosan hirdetni egy cane corso-t eladni? 9 hónaposan volt már vagy 60 kg.

Figyelt kérdés

[link]

valami ilyesmi, csak egy színű szürke, nem ilyen foltos

hallottam olyanról, hogy "fajtamentők"

az mi? ingyen fogadják be?

2014. aug. 24. 10:49
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

a gazdái örülnének ha tudnék segíteni a kutya elvitelében

a keneles már amolyan elvadultabb típus..

2014. aug. 24. 14:12
 12/23 anonim ***** válasza:

Tökmindegy hogy kan vagy szuka kutya, ha nincs nevelve, a szuka is megfékezhetetlen! Nagy butaság volt ilyen kutyát venni, ha mégcsak egyszer se vitték más kutyák közé. Tegyétek fel Olx-re meg hasonló oldalakra, hátha megtetszik valakinek, de vagy ingyen elvihetőnek, vagy jelképes összegért! Ennyi idős kutyát nem nagyon vesznek az emberek, hisz ha már pénzt adnak ki érte, akkor kölyköt vesznek, akit aztán tutira magukhoz tudnak szoktatni.

Mondjuk még mindig nem értem hogy tulajdonképpen mi a kérdés, mire akarsz választ kapni?

2014. aug. 24. 14:37
 13/23 A kérdező kommentje:

már volt egy kutyakiképzőnél ő el tudta érni, hogy nem támad rá más kutyára, de az egy rövid időszak volt

a kérdés az lenne hogy nincs konkrét olyan oldal, vagy szervezet, ahol tutira továbbadható lenne?

pl olx-en várni évekig egy jelentkezőre..

2014. aug. 24. 14:51
 14/23 A kérdező kommentje:
vagy hol találok tenésztőt, aki ezzel foglalkozik és látna benne fantáziát..
2014. aug. 24. 14:52
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Tenyésztő nem vesz be csak úgy kutyát, tenyésztésre főleg nem. Amúgy gusztustalan féreg vagy, h szapiknak is odaadnád.
2014. aug. 24. 15:20
 16/23 A kérdező kommentje:

mert azok kínozzák a kutyát?

vagy miért lennék gusztustalan...?

a szapik alatt szaporítókat értesz?

mert azok olyanok mint valami sintér?

nem vagyok járatos a témában.

de téged egyből meg lehet ismerni látom..

2014. aug. 24. 15:24
 17/23 anonim ***** válasza:

Szaporító:

[link]

2014. aug. 24. 16:57
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
2014. aug. 24. 16:58
 19/23 anonim ***** válasza:
82%

Aki igazán ért a kutyákhoz, nem biztos hogy ennyi idős, amúgy is problémás cane corso blökit befogad, elég domináns fajta. Tudom én hogy minden nevelés kérdése, de az én véleményem az, hogy ilyenkor már nehéz korrigálni. Még ha kölyök lenne, könnyebb lenne belőle angyali kutyust nevelni.

Szaporítónak ne add, ne növeld a kidobott kölykök számát, kérlek. Fajtamentő, vagy határozott, NEM első kutyás gazdi.

2014. aug. 24. 16:59
 20/23 anonim ***** válasza:
2014. aug. 24. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!