Hogyan lehet összeszoktatni a kutyáimat, van egy másféléves kanom, és egy 4 hónapos szukám. Arra gondoltam, hogy egymás mellé kötöm őket kis távolságot hagyva, szokják egymás jelenlétét. Kinek mi a véleménye?
Figyelj csak! Ha annyira elb.sztad a 1,5 évesed, hogy ilyen "praktikákhoz" kell folyamodnod, akkor inkább egy szakember segítségét kérd hozzá.
Egyébként ennél nagyobb baromság nem is juthatott volna eszedbe.
Mi a baj a naggyal???
2. vagyok
" egyébként csak az lehet nyilván a baj, hogy a 4 hónapos szuka túl játékos, a nagyobb meg már nem. Régen is megoldottak ilyen, vagy ehez hasonló dolgokat nem értem miért kellene szakember,"
Aha. Nos, én egy 2 hónapos ugrálós, hiperaktív amstaffot szoktattam össze a 10 éves, fájós lábú corsómmal. Hazavittem a kicsit, aztán letettem a nagy kutya elé. És összebarátkoztak. Mit kell ezen annyit golyózni?
Ha nincs gond a naggyal, akkor ennyi:
Fogod a kölyköt, leteszed a nagy elé a földre, és nézed, amint összeismerkednek. Ha normális a kutyád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!